Miss Universum Jennifer Hawkins bikinimallina – muodollisesti pätevä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Entinen Miss Universum Jennifer Hawkins on nykyisin naimisissa australialaisen mallikomistus Jake Wallin kanssa. Pariskunta tapasi toisensa juuri ennen Miss Universum -kilpailuja. Viime aikoina Jennifer on nähty vain harvakseltaan julkisuudessa.

Nyt Jennifer Hawkins on kuitenkin näyttäytynyt bikinimallina Australiassa Sydneyn Hordern Pavilionissa järjestetyssä Myer Spring 16 Collection -muotinäytöksessä. Samalla hän osoitti, että 12 vuoden takainen menestys missikilpailuissa oli ansaittua.

Australialainen Jennifer Hawkins sai Miss Universum-tittelin vuonna 2004. Sittemmin hän on tehnyt kotimaassaan menestyksekästä uraa The Great Outdoors -ohjelman juontajana, koreografina ja mallina. Nykyisin Sydneyssä asuva Hawkins toimi teini-ikäisenä kengurumaan Newcastle Knights -rugbyjoukkueen cheerleaderina.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash