Paratiisi maan päällä? Unelmien kartano myynnissä Yhdysvalloissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa on pian tulossa myyntiin takavuosien suosikkiartisti Joe Cockerille kuulunut maailmankuulu Mad Dog -kartano. Kokonaisuus tullaan myymään huutokaupalla, ja hinnan odotetaan nousevan useisiin kymmeniin miljooniin dollareihin.

Joe Cocker asui Coloradossa Needle-vuoren liepeillä sijaitsevalla 240 eekkeriä kattavalla tilallaan vuodesta 1994 saakka aina kuolemaansa saakka vuonna 2014. Päärakennuksessa on lähes 2.000 neliömetriä ja seitsemän makuuhuonetta. Huoneet ovat massiivisen kokoisia ja sisustettu arvokkaalla maulla. Isännän makuuhuoneessa on oma parveke, takka ja kylpyhuone.

Arvokkainta tilalla ovat kuitenkin sen silmiähivelevän upeat maisemat jokaisessa ilmansuunnassa. Pelkkä osallistuminen 1. syyskuuta järjestettävään huutokauppaan maksaa 150.000 dollaria. Cocker maksoi tilasta aikoinaan seitsemän miljoonaa dollaria, mutta nykyarvo on moninkertainen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash