Seksirobotit työskentelevät tulevaisuuden ilotaloissa

Digi Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin 2.000 brittiläiselle tehdystä kyselystä, jonka avulla määriteltiin ihmisten suhtautumista robotteja kohtaan eroottisessa mielessä. Yllättävä tulos paljasti, että peräti 17 prosenttia kyselyyn vastanneista olisi valmis harrastamaan seksiä konekansan edustajan kanssa.

Professori John Danaher kertoo Daily Mailille, että seksirobotit tulevat työskentelemään ilotaloissa ja bordelleissa vuoteen 2025 mennessä. Hänen mukaansa eroottisen kanssakäymiseen tarkoitetut seksikoneet vähentävät oikeanlaisilla huoltotoimenpiteillä sukupuolitautien riskiä ja seksityöläisten orjuuttamista. Danaher uskoo, että asiakkaat pystyvät luomaan seksirobotteihin jopa tunnepitoisia siteitä.

Tekoälyasiantuntija David Levy on varoittanut ihmisiä eroottisista roboteista. Hänen mukaansa naiset ja miehet tuntevat tulevaisuudessa yhä enemmän ahdistuneisuutta, kateutta ja itsetunto-ongelmia seksirobottien ylivertaisuuden vuoksi. Keinoälyllä varustettujen robottien seksuaaliset ominaisuudet eroavat suuresti tavallisten ihmisten kykeneväisyydestä.