Bella Thorne tuli kaapista – seurustelee veljensä exän kanssa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuoresta iästään huolimatta hän on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Nyt 18-vuotias tähti on tullut julkisesti kaapista ulos.

Splash
Splash
Splash
Splash

Bella Thornen fani kysyi tähdeltä tiistaina 23. huhtikuuta Twitterissä, onko hän biseksuaali. Näyttelijätär ei kierrellyt kysymystä, vaan vastasi ytimekkäästi ”kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi ja tähteä tukien, mitä hän kiitteli Twitterissä myöhemmin.

Bellan seksuaalista suuntautumista on spekuloitu mediassa siitä lähtien, kun tähti alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia. Niissä hän suutelee Bella Pendergastin, veljensä ex-tyttöystävän kanssa.

Bella Thornen ja Bella Pendergastin tiedetään olleen hyviä ystäviä jo pitkään. Huffinton Post -lehden mukaan suhde sai kuitenkin romanttisen känteen pian sen jälkeen, kun Thorne erosi ex-poikaystävästään, Faking It -sarjan Gregg Sulkininista.