Britney Spearsin elämästä elokuva – mukana raju romahdus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Parhaillaan uuden levynsä julkaisuun valmistautuvalla poptähti Britney Spearsilla on takanaan pitkä ura, josta ei puutu menestystä, alamäkiä, draamaa eikä yllättäviä käänteitä. Ei siis ihme, että laulajan tarina on nyt kääntymässä elämänkertaelokuvaksi.

Lifetime-kanava työstää parhaillaan televisioelokuvaa Britney Spearsin elämästä. 1990-luvun loppupuolella maailmanmaineeseen nousseen poptähden roolissa nähdään Hai, Caeasar -elokuvasta tuttu australialainen näyttelijätär Natasha Bassett.

The Hollywood Reporter -sivuston mukaan elokuva tulee seuraamaan Britney Spearsin uraa nuoresta louisianalaistytöstä tähteyteen. Se tulee käsittelemään muun muassa Britneyn suhdetta Justin Timberlaken kanssa, tähden avioliittoa Jason Alexanderin ja Kevin Federlinen kanssa sekä hänen julkista romahdustaan.

Britney Spears ei itse ole millään tavalla mukana elokuvan tuotannossa, eikä projektilla ole tähden hyväksyntää. Asylum Entertainmentin tuottaman elokuvan ohjaa Leslie Libman. Elokuva saa ensi-iltansa Lifetime-kanavalla vuonna 2017.