Kim Kardashian myönsi varastelevansa hotelleista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miljoonia euroja pelkästään mobiilipelillään tienannut Kim Kardashian nauttii luksuselämästään täysin rinnoin. Seurapiirikaunotar matkustelee perheensä kanssa ympäri maailmaa ja käy kutsuvierastilaisuuksissa. Nyt nainen on paljastanut varastavansa hotellien kylpytakkeja.

Splash
Splash
Splash
Splash

Kim Kardashian on kertonut blogissaan jumaloivan luksushotellien pehmeitä ja ylellisiä kylpytakkeja. Hän tunnustaa varastaneensa kylpytakkeja sekä Dubaissa Atlantis-hotellissa käydessään että Beverly Hillsissä Montage-hotellissa yövyttyään. Kim tunnustaa olevansa suorastaan koukussa kylpytakkeihin.

Kim Kardashianilla ja hänen aviomiehellään Kanye Westillä on kaksi lasta. Vanhempi lapsista on kolmevuotias North ja nuorempi kahdeksan kuukauden ikäinen Saint. Kim Kardashian ylistää samassa blogikirjoituksessa Kanyen ja hänen seksielämäänsä taivaalliseksi.