18-vuotiaalle Robinille luksusbemari – kuvat ökyautosta julkaistiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalainen teinitähti Robin täytti juuri 18 vuotta, ja synttäreitä juhlittiin Helsingissä synttärikonsertilla yhdessä suuren artistikatraan ja fanien kanssa. Täysi-ikäisyys tarkoittaa myös ajokorttia, ja Robin hehkuttikin jo aiemmin tuoretta ajokorttiaan. Nyt myös auto on saatu alle.

Suomen BMW julkaisi Facebookissa valokuvia Robinista ja tämän uudesta menopelistä, joka on BMW i8. Valkomusta erittäin sporttinen urheiluauto erottuu muusta liikenteestä takuulla, joten kovin huomaamattomasti poptähti ei pääse Suomen teillä cruisailemaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat