Britney Spears Justin Bieberin ensitapaamisesta: ”Mitä lapsi tekee huoneessani?”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britney Spears tapaa aina konserteissaan ja keikkamatkoillaan paljon uusia ihmisiä eri tuttavien esitteleminä. Hän muisteli nyt haastattelussa sitä miten hän tapasi Justin Bieberin ensimmäisen kerran, eikä tiennyt yhtään kuka poika oli.

34-vuotias Britney Spears muisteli Daily Mail -lehden mukaan ensikohtaamistaan Justin Bieberin kanssa. Bieber nousi kuuluisuuteen jo varhain teini-iässä, minkä vuoksi hän olikin uransa alkuvaiheilla vielä todella nuori. Spears tapasi tällä hetkellä 22 vuotta olevan Bieberin silloin kun mies oli vasta 16-vuotias.

Britney Spears kertoi, että Bieber näytti hänen mielestään 13-vuotiaalta, eikä nainen tunnistanut häntä. Spears oli ihmetellyt, minkä vuoksi jonkun lapsi päästetään hänen hotellihuoneeseensa. Lopulta naiselle oli selitetty, että kyseinen lapsi on teinitähti Justin Bieber, jolloin asia valkeni Britney Spearsille hyvin nopeasti.