Britney Spears kirjautui hotelliin härskillä K18-salanimellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet maailmanluokan artisteista käyttävät usein hotelleissa vääriä nimiä, jotta heidän tulonsa ei paljastuisi henkilökunnalle ja heidän kauttaan julkisuuteen. Eräs aktiivisesti salanimiä käyttäneistä on Britney Spears, jonka pitkä ura on pitänyt sisällään monia mielikuvituksellisia nimiä.

Nyt Britney Spears paljasti James Cordenin haastattelussa käyttäneensä muun muassa nimeä Anita Dick, joka lausuttuna kuulostaa siltä, että poptähti tarvisee miehistä sukupuolielintä. Lisäksi Spears paljasti haluavansa vielä kolme lasta, mutta ei halua enää mennä naimisiin ainakaan miehen kanssa.

Britney tekee parhaillaan paluuta musiikkimarkkinoille. Hän julkaisi äskettäin uuden Make Me… -singlensä Tampereella viime viikonloppuna Blockfesteillä esiintyneen G-Eazyn kanssa. Samalla työn alla on myös elokuva, joka tulee seuraamaan Spearsin uraa nuoresta louisianalaistytöstä tähteyteen. Se tulee käsittelemään muun muassa Britneyn suhdetta Justin Timberlaken kanssa, avioliittoa Jason Alexanderin ja Kevin Federlinen kanssa sekä hänen romahdustaan. Britney ei itse ole mukana elokuvan tuotannossa.