Kissa jäi rysän päältä kiinni – omistajalle hyvät naurut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sanotaan, että mikäli henkilö mielii saada hyvät naurut monta kertaa päivän aikana hänen kannattaa hankkia itselleen kissa. Kissoilla on välillä erikoisia tapoja ja leikkejä, ja ne ovat tunnettuja myös siitä, että ne tekevät kaikkea kiellettyä heti kun ihmisen silmä välttää.

Hauskalla videolla nähdäänkin nyt kissa, joka jää kiinni pahanteosta. Omistaja on hiippaillut keittiöön kuvaamaan kun kissa penkoo vetolaatikoita. Kissa hypähtää laatikon sisään ja kiskoo sieltä lattialle kaiken mikä käpälään tarttuu. Kun kissa huomaa omistajansa, se lopettaa heti ja kävelee omistajan ohi kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Omistajien voi olla hankalaa opettaa kissaansa siihen, että pöydille ei saa hyppiä, koska kiipeily on niille niin mieluisaa. Tämä kissa pitäisi kuitenkin opettaa kaappien ja laatikoiden penkomisesta pois, mikä onkin hankalaa, koska kissa antaa varmasti itselleen jatkossakin luvan mennä kaapeille aarrejahtiin heti kun omistaja ei ole katsomassa.