Sara on miesten päiväuni – pulahti huvijahdilta uimaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Portugalilainen Sara Sampaio lukeutuu tämän hetken nouseviin mallilupauksiin. Hän on työskennellyt uransa aikana jo muun muassa Victoria’s Secret -brändin leivissä ja esiintynyt GQ, Elle, Vogue ja Glamour -lehdissä. Parhaillaan hän lomailee tyylikkäästi Ranskan Rivieralla.

Eilen Sara Sampaio kuvattiin Ranskan Villefranche sur Merin edustalla, jossa hän viettää parhaillaan aikaansa Ecstasea-huvijahdilla. Yläosattomissa tapahtuneen auringonoton välillä Sara pulahti Välimeren aaltoihin, mutta yläosa yllään.

Sara Sampaio on syntynyt Oportossa Portugalissa vuonna 1991. Hän esiintyi taannoin portugalilaisessa GQ-lehdessä, jossa hänet esiteltiin ”Maailman kahdeksantena ihmeenä”. Tähti on poseerannut myös Calzedonia-brändille. Lisäksi Sara nähtiin taannoin vähäpukeisena Carl’s Jr. -hampurilasketjun El Diablo -hampurilaisen mainosvideolla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash