Suora lähetys YLE Areenassa: Trancea sinfoniaorkesterilla – tässä biisilista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

YLE Areena esittää parhaillaan suorana lähetyksenä Classical Trancelations in Concert -konserttia, jossa kuullaan trancemusiikin klassikoista sinfoniaorkesterille sovitettuja versioita. Aiemmin vastaavia konsertteja on nähty esimerkiksi Lontoossa.

Katso konsertti suorana lähetyksenä tästä!

Helsingin juhlaviikkoihin kuuluva Classical Trancelations in Concert yhdistää ainutkertaisella tavalla perinteisen konsertin ja rave-tapahtumien teknisen tuotannon valoista äänentoistoon. Club Unityn ja DJ Orkidean organisoima konsertti alkoi kello 2235, kun Robert Milesin tranceklassikko Children lähti soimaan ja aiheutti sekä paikan päällä että katsomoissa kylmiä väreitä.

Stara sai ennakkoon käsiinsä konsertin biisilistan, joka on seuraava.

Robert Miles – Children
Binary Finary – 1998
Energy 52 – Cafe Del Mar
Chicane – Saltwater
Slunk Luna – Sun
Solarstone – Seven Cities
Armin van Buuren – Communication
Veracocha – Carte Blanche
Guru Josh – Infinity
Faithless – Insomnia
Pulser – My Religion
Darude – Sandstorm
Delerium – Silence
Eric Prydz – Opus

Uusimmat