Suora lähetys YLE Areenassa: Trancea sinfoniaorkesterilla – tässä biisilista!

Viihdeuutiset · Stara.fi

YLE Areena esittää parhaillaan suorana lähetyksenä Classical Trancelations in Concert -konserttia, jossa kuullaan trancemusiikin klassikoista sinfoniaorkesterille sovitettuja versioita. Aiemmin vastaavia konsertteja on nähty esimerkiksi Lontoossa.

Katso konsertti suorana lähetyksenä tästä!

Helsingin juhlaviikkoihin kuuluva Classical Trancelations in Concert yhdistää ainutkertaisella tavalla perinteisen konsertin ja rave-tapahtumien teknisen tuotannon valoista äänentoistoon. Club Unityn ja DJ Orkidean organisoima konsertti alkoi kello 2235, kun Robert Milesin tranceklassikko Children lähti soimaan ja aiheutti sekä paikan päällä että katsomoissa kylmiä väreitä.

Stara sai ennakkoon käsiinsä konsertin biisilistan, joka on seuraava.

Robert Miles – Children

Binary Finary – 1998

Energy 52 – Cafe Del Mar

Chicane – Saltwater

Slunk Luna – Sun

Solarstone – Seven Cities

Armin van Buuren – Communication

Veracocha – Carte Blanche

Guru Josh – Infinity

Faithless – Insomnia

Pulser – My Religion

Darude – Sandstorm

Delerium – Silence

Eric Prydz – Opus