Uskomaton moka Britannian olympiajoukkueelta – seurauksena kaaos lentokentällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rio de Janeirossa järjestettiin tänä kesänä 28. kesäolympialaiset. Mukana oli yli 11.000 urheilijaa 206 eri maasta. Iso-Britanniasta kilpailuihin osallistui 366 urheilijaa. Kaaos syntyi lentokentällä kotiinpaluun yhteydessä.

Olympiaurheilija Rebecca Downie julkaisi Twitteriin kuvan lentokentältä, joka on täyttynyt punaisista maajoukkueen matkalaukuista. Koska kaikilla brittiläisillä kilpailijoilla oli samanlaiset kassit, oli niiden joukosta vaikea löytää omaansa.

Myös soutaja Alex Gregory kyseli ironisesti kuvan kera Twitterissä, onko kukaan nähnyt hänen punaista matkalaukkuaan. Iso-Britannia sijoittui mitalitaulukossa toiseksi. Maata edustaneet urheilijat kilpailivat 25 eri lajissa, ja voittivat 27 kultamitalia, 23 hopeamitalia ja 17 pronssimitalia. Mitalien kokonaissaldo oli 67.