Hamsteri hyppäsi Super Mario -peliin – suoritti kentän kunnialla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuonna 1985 Nintendo Entertainment System -konsolille julkaistu Super Mario Bros ja sen jatko-osat lukeutuvat maailman tunnetuimpiin videopeleihin. Super Mario Bros on tiiliä nyrkillään rikkovan putkimiehen seikkailuista kertova tasohyppelypelisarjan videopeli.

Nyt YouTube-käyttäjä yutako55 on julkaissut videon, jolla nähdään ensimmäistä Super Mario Bros -peliä suorittava hamsteri. Lemmikin omistaja on rakentanut jyrsijälle hauskan temppuradan, jossa karvainen pallero pääsee seikkailemaan sielunsa kyllyydestä. Vloggaaja on editoinut videoon aidot pelimusiikit.

Lähes jokainen 80-luvun lapsi on mennyt Super Marion ensimmäisen pelin edes kerran elämässään läpi, ja monet osaavat ainakin ensimmäisen maan kentät ulkoa. Pelin tarkoituksena on pelastaa Koopan kaappaama prinsessa. Mario voi muuttaa veljensä Luigin kanssa vartalon kokoa sieniä syömällä.