Estottoman Kim Kardashianin paita paljasti kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on onnistunut pudottamaan raskausajan kilonsa pois ennätysvauhdissa ja nainen onkin esitellyt nyt mielellään kovan työnsä tuloksia. 35-vuotias perheenäiti lomailee tällä hetkellä Meksikon Punta Mitassa lastensa ja ystäviensä kanssa.

Kardashian on viettänyt lomansa lähinnä erilaisissa bikineissä, mikä onkin saanut paparazzien kamerat laulamaan. Kardashian tietää itsekin olevansa melko näyttävä näky bikineissään, minkä vuoksi hän ei ole voinut itsekään olla kuvaamatta omaa vartaloaan lomalla.

Kim Kardashianille oli järjestetty myös pienimuotoiset kuvaukset, jossa valokuvaaja otti näyttävässä asussa poseeraavasta kaunottaresta kuvia. Kim Kardashianilla oli yllään mustat todella korkeavyötäröiset alushousut ja musta niin ohutta materiaalia oleva paita, että siitä näkyi naisen rinnat kokonaisuudessaan läpi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash