Mäkkärin autokaistalla meno kuin stand up -esityksestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pikaruokaravintoloiden ajokaistalta tilattaessa tilaaminen on melko erikoista, koska ihmisen sijaan tilaus jätetään ulkona seisovaan kaiuttimeen, jonka kautta asiakaspalvelijan ääni kuuluu. Nyt eräs autollinen asiakkaita sai kuitenkin hyvän muistutuksen siitä, että toisessa päässä voi olla minkälainen ihminen tahansa.

UNILAD on jakanut YouTube-kanavallaan hauskan videon, jossa nähdään McDonald’s-ravintolan autokaistalle ajava kaveriporukka. Ystävykset yllättyvät kun autokaistan tilausta ottavasta kaiuttimesta heille alkaakin juttelemaan todella hauska ja hieman rääväsuinen työtekijä.

Mies pyytää tilauksen asiakkailta hauskalla murteella ja puhuu miehille tuttavalliseen sävyyn heittäen välillä keskustelun sekaan omia vitsejään. Asiakaspalvelija on todella tunnollinen työntekijä, joka osaa viihdyttää uskomattomalla tavalla asiakkaita kommentoimalla heidän jokaista valintaa tilausta tehdessä.