Opettaja räppäsi uusille oppilaille – video välittömästi nettihitiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikuisten opettajien yritykset tehdä vaikutuksen nuoriin räppäämisen keinoin johtavat usein lähinnä vaivaannuttaviin lopputuloksiin. Yhdysvaltalaisen ala-asteen uusi opettaja on kuitenkin sympaattisella kappaleellaan onnistunut siinä, missä monet muut ovat tehneet itsestään pelkästään naurunalaisen.

Chicagossa sijaitsevalla ala-asteella opettajana toimiva Dwayne Reed teki musiikkivideon, jossa hän toivottaa kouluun palaavat oppilaat tervetulleiksi neljännelle luokalle. Kappaleessa Dwayne kertoo opetussuunnitelmistaan ja toivoo oppilaiden käyttäytyvän hyvin tulevana vuotena.

Reedin kappaleen sisältö on tarpeeksi viatonta lasten kuunneltavaksi, mutta mies osoittaa olevansa tarpeeksi katu-uskottava kiusallisen lopputuloksen välttämiseksi. Videosta tuli nopeasti nettihitti, ja opettaja on sittemmin vieraillut esimerkiksi Good Morning America -ohjelmassa.