Nettiraivo repesi delfiinien salatusta siirrosta! Särkänniemen boikotti leviää somessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Särkänniemessä on parhaillaan käynnissä salainen suuroperaatio, jossa on ilmeisesti tarkoitus siirtää delfinaarion delfiinit tai osa niistä Kreikassa sijaitsevaan huonomaineiseen delfinaarioon eläkepäiviään viettämään.

Operaatioon ryhdyttiin salaa, vaikka huvipuisto on koko ajan koristanut tiedottavansa, kun delfiinien tilanteessa tulee muutoksia. Tänään iltapäivällä delfinaarion ympäristö aidattiin, minkä jälkeen delfinaarion lastauslaiturille ajoi rekka-auto. Lastauslaituri on peitetty pressuilla näkyvyyden estämiseksi. Huvipuiston johto ei ole kommentoinut projektia mitenkään.

Näistä lähtökohdista ei ole kovin suuri ihme, että Särkänniemi on parhaillaan melkoisen nettiraivon kohteena. Useissa eri sosiaalisissa medioissa käynnistellään boikottiliikettä Särkänniemeä vastaan, sillä aniharva näyttää hyväksyvän delfiinien siirtämisen salaa yön pimeydessä – oli kohde mikä tahansa. Lukemattomat suomalaiset ovat tänään ilmoittaneet jättävänsä Särkänniemen jatkossa kokonaan pois kesäsuunnitelmistaan ja suositelleet muidenkin tekevän samoin.