Teinivaimon bileasu oli pettää – jättirinnat hädin tuskin kurissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimona julkisuuteen noussut Courtney Stodden sai taannoin keskenmenon yhdessä 34 vuotta vanhemman aviomiehensä Doug Hutchinsonin kanssa. Povipommi näyttää toipuneen menetyksestään heikosti, sillä eilen hänet kuvattiin jälleen juhlimassa railakkaasti Hollywoodin yössä.

Päänsä taannoin kaljuksi ajellut Courtney oli viettämässä kosteaa iltaa yhdessä miespuolisen ystävänsä kanssa, kun hänen valtavat silikonirintansa eivät olleet pysyä koko ajan tiukan ja paljastavan topin sisällä. Vilauttelulta kuitenkin tällä kertaa säästyttiin.

Ajettuaan taannoin päänsä kaljuksi Courtney Stodden ei uskaltanut katsoa kuvaansa peilistä muodonmuutoksen jälkeen. Näyttelijämies tukee menetyksen kokenutta vaimoaan täydestä sydämestä ja pitää naistaan kauniina myös ilman hiuksia. Courtney Stodden sai keskenmenon raskauden kolmannella kuulla. Hän ja 56-vuotias Doug Hutchinson ovat kertoneet olleensa surun murtamia.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash