Unelmien poikamiehestä homoversio – poikamies etsii nyt unelmien prinssiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa maissa on pyörinyt jo vuosia Unelmien poikamies ja Unelmien poikamiestyttö -televisiosarjat. Nyt sarja on uudistettu LogoTV -kanavan toimesta, ja siitä on tehty uusi Finding Prince Charming -niminen versio, jonka juontajana toimii Lance Bass.

Finding Prince Charming -ohjelmassa pääosissa on komea arkkitehtinä toimiva Robert Sepúlveda Jr. Robert etsii itselleen mieskumppania, jonka kanssa hän voisi jakaa arjen ilot ja surut. Omaa prinssiä etsivä mies on melkoinen prinssi itsekin, mikä on saanut yleisön innostumaan sarjasta jo nyt.

Sarja on täynnä mieskomeutta, mikä käykin ilmi jo ohjelman ensimmäisesti trailerista lähtien. LogoTV julkaisi syyskuussa alkavasta sarjasta hieman esimakua Twitter-kanavallaan pienen videon muodossa. Toivottavasti rakkautta etsivä Robert löytää rinnalleen ohjelman kautta hyvän miehen.

Go out and conquer the day! Sending blessings and love to all! ??❤️?? #happythursday #itsalmosttheweekend

Kuva, jonka Robert Sepúlveda Jr. (@rsjdesign) julkaisi