Vesiskootterikuski kuvasi huikean näyn – valtava tiikerihai pulassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hait herättävät pelkoa monissa ihmisissä, mutta harva voi kiistää merten saalistajien olevan kunnioitusta herättävä näky. Tuoreella videolla vesiskootterilla liikkeellä ollut mies onnistui kuvaamaan tiikerihaita lähietäisyydeltä.

Australian Noosasta kotoisin oleva Jonah Cooper huomasi pinnan alla jättimäisen tiikerihain ajellessaan vesiskootterillaan. Eläimellä oli kokoa hurjat 4,5 metriä, ja mies toteaakin sen olevan hänen kulkuneuvoaan isompi.

Jonah myös huomasi tiikerihain olevan pulassa. Kala oli nimittäin jäänyt kiinni haille tarkoitettuun ansaan, eikä päässyt siitä irti. Jonah kertoi Youtubessa ilmoittaneensa asiasta viranomaisillle.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat