Jäätelökioskin nerokas tippipurkki – tällä on helppo tehdä tiliä!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessa tipin antaminen ei ole yleinen käytäntö, mutta esimerkiksi Yhdysvalloissa on toisin. Siellä palveluammattia harjoittavien palkasta merkittävä osuus saattaa tulla asiakkaiden jättämistä tipeistä.

Joskus työntekijöiden on otettava kovat keinot käyttöönsä varmistaakseen palvelurahan saannin, kuten Imgur-kuvapalvelussa jaetusta otoksesta selviää. Cold Stone Creamery -jäätelökioski keksi nerokkaan keinon varmistaa, että asiakkaat jättävät tippiä – ainakin kaikista parhaimmalla itsetunnolla varustetut tai vaihtoehtoisesti narsistisimmat yksilöt.

– Asteikolla yhdestä dollarista kymmeneen dollariin, kuinka puoleensavetävä olet?, tippipurkissa lukee.

I put in 4$ because I don't lie to myself.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat