Jennifer Lopez erosi – valtava ikäero oli liikaa?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Heinäkuussa 47 vuotta täyttänyt Jennifer Lopez on People-lehden mukaan eronnut 29-vuotiaasta poikaystävästään. Viimeksi pariskunta on nähty juhlimassa Jennifer Lopezin syntymäpäiviä, jolloin mies onnitteli poptähteä sosiaalisessa mediassa suurten ylistysten kera.

Lopezin lähipiiristä on varmistettu, että poptähti on jälleen sinkkumarkkinoilla erottuaan 18 vuotta nuoremmasta Casper Smart -poikaystävästään. Suhde miehen kanssa oli päättynyt hyvissä merkeissä, eikä eroon liittynyt mitään draamaa.

Lopez ja Smart eivät ole lähteen mukaan olleet yhdessä enää muutamaan viikkoon. Pari tulee pysymään hyvissä väleissä ja jatkaa heidän rakentamaansa ystävyyttä, mutta he eivät enää tulee jatkamaan pariskuntana. Lopez ehti seurustelemaan miehen kanssa noin viisi vuotta ennen kuin suhde tuli tiensä päähän.

Relaxing weekend in NC with the Bears! Now it's back to work.

Kuva, jonka Beau Smart (@beaucaspersmart) julkaisi