Kim Kardashian esitteli vatsaansa – perheenäidillä sixpack

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on ollut todella kovalla kuntokuurilla ja tarkalla ruokavaliolla Saint-poikansa syntymän jälkeen. Parista pienestä repsahduksesta huolimatta kova työ on tuottanut tulosta, ja Kardashian onkin nyt nauttinut täysin rinnoin hoikistuneesta vartalostaan.

Kardashian on nyt kahden lapsensa syntymän jälkeen saanut itsensä parempaan kuntoon kuin koskaan aiemmin. Nainen lomailee tällä hetkellä lastensa ja ystäviensä kanssa Meksikon Punta Mitassa, jossa hän on esitellyt timmiä vartaloaan.

Paparazzit ovat napanneet Kim Kardashianista kuvia kun nainen on ollut toinen toistaan upeammissa ranta-asuissa. Tällä kerralla hänet nähtiin valkoisessa yläosassa ja pikkuruisissa mustissa bikinien alaosissa. Naisen teräksiset vatsalihakset eivät varmasti jää keneltäkään huomaamatta, ja kuntosalilla ohjaajan kanssa vietetyt tunnit näkyvätkin selvästi naisen vartalosta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash