Kim Kardashian tyrmäävässä asussa – kokonaan verkkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on onnistunut pudottamaan raskausajan kilonsa pois ennätysvauhdissa ja nainen onkin esitellyt nyt mielellään kovan työnsä tuloksia. 35-vuotias perheenäiti lomailee tällä hetkellä Meksikon Punta Mitassa lastensa ja ystäviensä kanssa.

Eilen Kim kuvattiin saapumassa Craig’s-ravintolaan West Hollywoodissa. Hänellä oli yllään todella tyylikäs asuvalinta, sillä koko vartalon peitti musta verkkokuvio.

Kim Kardashianille oli äskettäin järjestetty lomalla pienimuotoiset kuvaukset, jossa valokuvaaja otti näyttävässä asussa poseeraavasta kaunottaresta kuvia. Kim Kardashianilla oli yllään mustat todella korkeavyötäröiset alushousut ja musta niin ohutta materiaalia oleva paita, että siitä näkyi naisen rinnat kokonaisuudessaan läpi.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash