Näky kuin kauhuelokuvasta – valtava käärmeennahka löytyi metsästä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Westbrookin poliisiasema jakoi heidän Facebook-sivuillaan kuvan valtavasta käärmeen nahasta. Nahka näyttäisi olevan keskellä lenkkeilijöiden metsäpolkua, jossa ohikulkija olikin sen nähnyt ja ottanut siitä kuvan. Nyt poliisi varoittaa lähistöllä liikkuvia ihmisiä olemaan varuillaan kyseisellä alueella.

Ohikulkija oli nähnyt valtavan kokoisen käärmeen nahan metsässä lähellä Mainen venesatamaa. Käärmeen luoma nahka näyttää kuvassa useita metrejä pitkältä, minkä vuoksi käärmeenkin tulee olla melko kookas. Nahan löytänyt henkilö oli hälyttänyt paikalle poliisin, joka oli kerännyt nahan talteen tutkittavaksi.

Poliisi kertoo tutkivansa käärmeen nahan selvittääkseen mikä käärme on kyseessä ja onko siitä vaaraa lähellä asuville ihmisille. Tällä hetkellä poliisi kuitenkin kehottaa ihmisiä pysymään loitolla Presumpscot-joen lähialueelta.