Nettihuijauksen uhri sai Katy Perryn sympatiat

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Catfish-televisiosarjassa vieraillut Spencer luuli, että hän pääsee nettituttavuuksia etsivien juontajien avulla tapaamaan Katy Perryn, jonka kanssa mies kertoi seurustelleensa kuusi vuotta.

Ohjelman myötä Spencer joutui kuitenkin pettymään karvaasti, kun kävi ilmi, että hänelle tuntematon tyttö oli huijannut miestä viestipalvelun kautta internetissä.

Spencer oli todella hyväuskoinen ja sai varmasti monien katsojien sympatiat puolelleen. Hänelle kirjoitelleen tytön tavatessaan mies oli edelleen vielä sitä mieltä, että huijaus ei voi olla totta. Nyt oikea Katy Perry on kuullut tapauksesta ja kertonut, että hän toivoo miehelle kaikkea hyvää.

Katy Perry oli kommentoinut tapausta sanomalla, että hän on pahoillaan miehen puolesta. Perry kommentoi miehen kohtaloa valitettavaksi ja surulliseksi. Hän myös ihmetteli sitä, että Spencer ei arvannut tulleensa huijatuksi. Katy Perry on itse edelleen todella rakastunut poikaystäväänsä Orlando Bloomiin, jonka kanssa kaunotar suunnittelee innoissaan tulevaisuutta.