Poika yritti syödä raakaa kananmunaa – huonostihan siinä kävi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Treenaavat ihmiset käyttävät ruokavaliossaan kananmunia yleensä monessakin eri muodossa, koska ne ovat helppo ja nopea proteiinin lähde. Kananmunan voi lisätä raakana smoothien joukkoon ja sen voi keittää tai paistaa, mutta osa pystyy nielaisemaan kananmunan jopa raakana.

Nyt Facebookissa leviää hauska video, jossa nähdään kun poika syö raakaa kananmunaa ensimmäistä kertaa. Videon alussa kuvaaja ojentaa sinisen mukin pojalle, joka ottaa iloisesti ja itsevarmasti haasteen vastaan. Hän oli kuitenkin vielä autuaan tietäämätön siitä miltä kananmunan nielaiseminen todellisuudessa tuntuisi.

Poika ei selvästikään ollut valmistautunut kunnolla siihen miltä raaka kananmuna suussa tuntuisi. Poika nielaisi limaisen kananmunan kokonaisena, mutta se alkoi kapuamaan heti vauhdilla kurkusta ylös. Kuvaaja nauraa taustalla kun kananmuna lentää pojan kurkusta paineella ilmaan keltuaisen ollessa edelleen ehjä.