Pokemon-hampurilaiset saavat veden kielelle

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pokémoneista on tullut uuden Pokémon Go -pelin myötä suosittu ilmiö myös ruoanlaitossa. Pokémonien inspiroimia jälkiruokia ja leivonnaisia on nähty sosiaalisessa mediassa jo paljon, ja nyt veden kielelle tuo Australiassa kehitelty uusi Pokéburger.

Hashtag Burgers -ravintolaketjun Sydneyssä sijaitseva Down-N-Out -ravintola on luonut ruokalistalleen uusia pokemonaiheisia hampurilaisia, joita asiakkaat eivät ole voineet vastustaa. Pokéburgerit on luotu muistuttamaan suositun pelin kolmea eri hahmoa, joista asiakkaat saavat tilatessaan satunnaisesti yhden.

Kukin kolmesta hampurilaisesta muistuttaa hahmoa, jonka perusteella se on ideoitu. Hampurilaiset ovat eri värisiä ja niissä on myös keskenään erilaiset täytteet. Kun asiakas tilaa Pokéburgerin ravintolassa, hän ei voi Mashable-sivuston mukaan tietää mikä kolmesta hampurilaisesta tuodaan hänen eteensä. Kuvien perusteella jokainen hampurilaisista kuitenkin maistuu asiakkaille erinomaisesti.

O M F G Y SO Q !!! Come take my money !!! #Pokemon #downnout #burgers #sydney

Kuva, jonka ●ω● Dreamer ▲ Hope △ Love (@hueyee_t) julkaisi