Venäläiset supersankarit haastavat Marvel-hahmot – hämmentävä traileri julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supersankarielokuvat nauttivat hurjasta suosiosta ympäri maailmaa. Suurin osa tähänastisista spektaakkeleista ovat olleet peräisin Hollywoodista, mutta nyt myös Venäjä haluaa paljastaa omat kyntensä sarjakuvaelokuvien kentällä.

Länsimaissa Guardians-nimen saanut Zaschitniki kertoo kylmän sodan aikaisissa kokeissa supervoimat saaneista sankareista. Supersankarit katosivat perestroikan myötä, mutta heidät kutsutaan apuun uuden vihollisen uhatessa Venäjää. Avengers-tyylisessä tiimissä mukana ovat kiviä ja maata mielensä avulla hallitseva Ler, ninajmaisesta Khan, vesinainen Xenia ja ihmiskarhu Ursus.

Youtubessa julkaistun trailerin perusteella Zaschitnikin muistuttaa ulkoisesti melko paljon länsimaisia supersankarielokuvia. Venäjällä helmikuussa 2017 ensi-iltansa saavan seikkailun ohjaa Mafia: The Game of Survival -elokuvalla kotimaassaan mainetta kerännyt Sarik Andreasyan.