Miehellä ei ole itsesuojeluvaistoa – yksipyöräisellä satojen metrien korkeudessa!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset kärsivät korkeanpaikankammosta, mutta toiset vaikuttavat sen sijaan rakastavan mahdollisimman ylös nousevia ja hataran oloisia paikkoja. Sirkustemppuihin erikoistunut Flaviu Cernescu lukeutuu viimeksi mainittuun ihmisryhmään.

Tuoreella videollaan Flaviu on kiivennyt Romanian Targu Jiussa sijaitsevan 256 metriä korkean hylätyn savupiipun huipulle. Mies suorittaa piipun reunalla sarjan huikeita temppuja muun muassa ajamalla satojen metrien korkeudessa yksipyöräisellä.

Kuolemanpelosta kärsimätön mies myös jongleeraa ja roikkuu savupiipun reiässä yhdellä kädellä metalliraiteen varassa. Oma lukunsa on videon loppu, jossa Flaviu kiipeää tavaroineen alas piipun päältä hataria tikapuita pitkin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat