Futisfanin yleisösurffaus pieleen – kivulias tulos videolle

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Crowd surfing, eli yleisösurffaus, voi olla upea kokemus yleisötapahtumissa kuten suurissa konserteissa tai urheilukisoissa. Ehtona kokemuksen onnistumiselle on tietenkin se, että joku ottaa alas hyppäävän yleisösurffaajan vastaan.

Tuore video osoittaa, miksi yleisösurffauksen yrittämistä kannattaa miettiä kahteen kertaan. Birmingham Cityn ja Wolverhampton Wanderersin välisessä jalkapallo-ottelussa kuvatulla videolla futisfani yrittää hypätä ihmismassan kannateltavaksi, epäonnistuen pahasti.

Alapuolella olevat ihmiset eivät otakaan miestä vastaan, ja hän mätkähtää maahan. Videon jakaneen Matt Caswellin mukaan hyppääjä nousi saman tien takaisin pystyyn. Oletettavasti hän siis selvisi tilanteesta ilman vakavampia vammoja.