Instagramiin palannut Justin Bieber tehnyt seksivideon?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieberin suhde Sofia Richien kanssa johti suuret mittasuhteet nopeasti saaneeseen somedraamaan. Fanit eivät pitäneet Richien esiintymisestä poptähden kuvissa, minkä vuoksi he jättivät pariskunnan yhteiskuviin vihaisia kommentteja. Tämän seurauksena Justin Bieber uhkasi poistaa Instagram-tilinsä kokonaan, minkä hän lopulta tekikin.

Nyt Justin Bieber on tullut takaisin Instagramiin ja laittanut profiilinsa jälleen julkiseksi. Miehen kaikki julkaisut ovat yhä tallella, ja uusimmat niistä koskevatkin Bieberin uutta chowchow-rotuista koiranpentua. Samaan aikaan Twitterissä kuitenkin kuhistaan, että Bieberin ja Richien yhteinen seksivideo olisi päätynyt vääriin käsiin.

Fanit ovat The Sun -lehden mukaan menneet sekaisin siitä, että Twitterissä on alkanut yllättäin nousemaan aihetunniste #justinssextapeleakedparty, mikä on antanut viitteitä siitä, että Richien ja Bieberin yhdessä kuvaama seksivideo olisi olemassa ja jopa päätynyt verkkoon. Toistaiseksi videosta ei kuitenkaan ole näkynyt sosiaalisessa mediassa jälkeäkään.

My new little fluff ball Todd

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi