Isosiskon meikkipussi katosi – tällainen näky odotti pikkuveljen huoneessa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikit alkavat yleensä jossain vaiheessa kiinnostamaan pikkutyttöjä, jotka käyvätkin äidin meikkipussilla lainaamassa erilaisia tuotteita omia leikkejään varten. Tällä kerralla perheen pikkupoika jäi kiinni siitä, että hän oli luvatta käyttänyt siskonsa meikkejä.

Isosiskon meikkipussi oli eräänä päivänä mystisesti kadonnut. Perheenäiti on kuvannut huvittuneena videolle tilannetta, jossa meikit ovat löytyneet pienimmän veljen huoneesta. Poika on maalannut koko kasvonsa siskon punaisella huulipunalla.

Poika on suloisen hämmentynyt jäätyään meikkien lainaamisesta kiinni. Pojasta saattaa olla kasvamassa vielä taitava meikkitaiteilija, koska hän on omien kasvojensa lisäksi maalannut myös jokaisen lelunsa huulet huulipunalla.