Mies kävi vasektomiassa – sitten vaimo olikin yllättäen raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tim Brummel -niminen perheenisä oli ottanut vasektomian, jossa miehen siemenjohtimet katkaistaan. Toimenpide on pysyvään raskauden ehkäisyyn tähtäävä leikkaus, minkä vuoksi mies yllättyikin siitä, että hänen vaimonsa oli tullut raskaaksi.

Tim oli huomannut, että vaimo Rachel oli alkanut käyttäytymään kuin hän olisi raskaana. Nainen söi enemmän, oli väsyneempi ja tunsi olonsa välillä huonovointiseksi. Mies oli muistanut, että hän ei ollut käynyt vasektomian tarkistuskäynnillä, jossa toimenpiteen onnistuminen varmistetaan.

Mies soitti lääkäriin, joka kertoi hänelle, että toimenpide oli epäonnistunut ja hän voi edelleen saattaa naisen raskaaksi. Lääkärin kertoma tieto varmisti Timille heti sen, että Rachel on raskaana.

Mies päätti tehdä vaimonsa raskaustestin häneltä salassa ja yllättää vaimon sillä, että he tulevat saamaan neljännen lapsen yhdessä. Pari päätti paljastuksen jälkeen, että he odottavat vauvan sukupuolen selviämiseen saakka ennen kuin he kertovat uutisen sukulaisilleen.