Nickelback perjantaina Suomeen – voita VIP-liput parhaille paikoille!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu rockyhtye Nickelback konsertoi Suomessa ensi perjantaina 2. syyskuuta Helsingin Hartwall Areenalla. Yhtyeen lämmittelijänä nähdään Monster Truck. Konsertti on osa Euroopan kiertuetta, ja Suomesta yhtye jatkaa Norjan Osloon ja Ruotsin Tukholmaan.

Taannoin Nickelback joutui perumaan osan No Fixed Address -kiertueensa esiintymisistä, koska yhtyeen laulaja Chad Kroegerille määrättiin laulukielto äänijänteistä löytyneen kystan vuoksi. Kroeger leikattiin ja lääkärit määräsivät hänet kuukausiksi laulukieltoon. Nyt yhtye nousee lavalle entistä ehompana ja uuden musiikin kanssa, sillä Nickelback julkaisi vastikään uuden Dirty Laundry (Spotify) -singlensä.

Voita VIP-liput kahdelle

Stara käynnistää nyt Instagramissa kilpailun, jossa arvotaan kahden hengen VIP-lippupaketti Nickelbackin konserttiin parhaille paikoille aivan konserttilavan edustalle. Voit osallistua kilpailuun julkaisemalla Instagramissa vapaavalintaisen Nickelback-henkisen valokuvan ja tägäämällä kuvaan ”@starafi”. Voittajan valitsee Staran toimitus, joka painottaa kuvissa erityisesti omaperäisyyttä ja huumorintajua. Voittaja valitaan torstaina.