Poika purskahti itkuun harjoituksissa – valmentajan teko saa uskomaan ihmisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsille ensimmäiset opettajat ja rakkaiden harrastusten ohjaajat ovat yleensä henkilöitä, joista muodostuu lapsille tärkeitä esikuvia. Nyt Facebookissa on lähtenyt leviämään video kamppailulajien opettajasta, joka pitää itkevälle pojalle pienen puheen.

Videolla poika yrittää lyödä vasemmalla kädellään puulevyä halki. Hänen käteensä sattuu ja hän joutuu lyömään monta kertaa ennen kuin hän onnistuu. Onnistuessaan hän alkaa itkemään. Opettaja utelee pojalta miksi hän itkee, jolloin poika vastaa, että vasemmalla kädellä lyöminen on hänelle niin hankalaa.

Tämän jälkeen opettaja pitää pojalle hienon puheen, minkä vuoksi ihmiset ovat alkaneet jakamaan videota sosiaalisessa mediassa. Ohjaaja on pojan tukena, ottaa hänestä vastuun ja opettaa tärkeitä asioita lyhyessä ajassa muun muassa siitä, että miehet voivat itkeä yrittäessään jotakin vaikeaa asiaa.

Opettaja neuvoo poikaa myös tulevia tilanteita varten ja kertoo hänelle miten hän tulee selviämään vastaavissa tilanteissa kivusta ja vaikeista tehtävistä. Tämän jälkeen pojan tulee yrittää vielä uudelleen puulevyn lyömistä, ja hän halkaisee sen määrätietoisesti heti ensimmäisellä kerralla.