Vuoden hämmentävin juhlatyyli? Raskaana oleva biletti ilman paitaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tänä kesänä Hollywoodissa on levinnyt muotivillitys, jota seuraavat naiset ovat paljastaneet rintansa ohuen ja läpikuultavan paidan läpi. Tällä kerralla punaisella matolla hämmästytti kuitenkin raskaana oleva televisiojuontajan kihlattu, joka esitteli paljasta vatsaansa.

Nettituttavuuksia paljastavan Catfish-ohjelman juontaja Nev Schulman saapui MTV Video Music Awards -gaalaan kihlattunsa Laura Perlongon kanssa. Valokuvaajien kamerat lauloivat naisen astellessa punaiselle matolle, koska nainen paljasti hänen raskausvatsansa kokonaan.

Perlongolla oli yllään mustat väljästi istuvat housut, nudet avokkaat ja vihreä pilottityylinen takki, joka oli auki. Takin alla naisella ei ollut mitään, minkä vuoksi kahdeksannella kuulla olevan naisen vatsa kiinnittikin kaikkien huomion.

Osa piti vatsan paljastamista hurmaavana, mutta Perlongo päätyi myös monille huonoimmat pukeutujat paljastavalle listalle. Oli asu onnistunut tai ei, pariskunta näytti olevan kuitenkin hyvin onnellinen yhdessä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash