Ravintola oli konkurssikypsä – sitten yksi krapulainen mies muutti kaiken

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kanadassa Lethbridgessa asuva Colin Ross oli kärsinyt pienestä humalan jälkeisestä suolaisen nälästä, jolloin hän oli sattumalta nähnyt pienen ravintolan. Whitbie’s Fish & Chips -niminen ravintola sai miehen kiinnostumaan, koska hän ei ollut koskaan aiemmin käynyt kyseisessä paikassa.

Mies päätti antaa ravintolalle mahdollisuuden, mikä kannatti sekä asiakasta että ravintolan omistajaa. Ravintolan sisällä Ross oli nimittäin nähnyt vanhan 70-vuotiaan miehen istumassa. Samalla kun hän otti mieheltä tilausta, tämä kysyi miten liiketoiminnalla menee. Vanha mies oli kertonut, että ei pysty maksamaan edes itselleen palkkaa.

Ross oli pitänyt ruokaa herkullisena ja päättänyt yrittää tehdä asialle jotakin. Ross kirjoitti omalle Facebook-sivuilleen ravintolasta arvostelun, jossa hän kehui ruokaa ja kehotti ystäviään kannattamaan ravintolaa ja käymään siellä syömässä. Hän ei ollut arvannutkaan millaisen vastaanoton julkaisu tulisi saamaan. Arvostelua on jaettu Facebookissa 8.712 kertaa, minkä myötä ravintoloitsija on saanut CBC News -uutisten mukaan asiakkaita jonoksi asti.