Finnmatkat vaihtaa nimensä – matkavalikoima kasvaa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin matkanjärjestäjä Finnmatkat vaihtaa marraskuun ensimmäisenä päivänä nimensä. Nimenvaihdos tarkoittaa entistä tiiviimpää yhteistyötä emoyhtiön kanssa. Finnmatkat tunnetaan 1. marraskuuta 2016 alkaen nimellä TUI.

– Keskittämällä toimintamme yhden brändin alle saamme voimaa kasvuun. Se tarkoittaa sitä, että voimme tarjota suomalaisille matkailijoille paljon entistä laajemman valikoiman matkakohteita, konsepteja ja digitaalisia ratkaisuja. Luvassa on entistä joustavampaa paketointia aina lyhyistä kaupunkilomista risteilyihin, TUIn Suomen maajohtaja Tiina Sirén sanoo.

TUI panostaa esimerkiksi uusiin hotellikonsepteihin, risteilyaluksiin ja valmiisiin risteilymatkoihin. Myös matkojen kesto ja matkustusajankohta on jatkossa entistä helpompi määritellä omien toiveiden mukaan.

TUI Groupiin kuuluu kuusi lentoyhtiötä, jotka operoivat yli 130 lentokonetta ja 13 risteilyalusta. Yhtiön omistuksessa on yli 300 hotellia, joissa on yhteensä yli 210.000 vuodepaikkaa. Finnmatkat järjestää vuosittain noin 216.000 valmismatkaa.