Justin Bieber rikkoi kahdeksan maailmanennätystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Justin Bieberin viime vuonna ilmestynyt Purpose-levy on osoittautunut jättimenestykseksi etenkin lataus- ja suoratoistopalveluissa. Poptähti onkin rikkonut nyt peräti kahdeksan Guinnessin maailmanennätystä.

Bieberin What Do You Mean? -kappale on Spotifyn kaikkien aikojen eniten viikon aikana kuunneltu kappale hurjalla 30 723 708 soitolla. Purpose-levyä kuunneltiin puolestaan viikon sisällä 205 miljoonaa kertaa. Tähti rikkoi ennätyksen myös 17 samanaikaisella kappaleella Billboard Hot 100 -singlelistalla ja 13 kappaleella Hot 100 -listalla.

Lisäksi Justin Bieber on seuraajamäärältään suurin miespuolinen Twitter-käyttäjä ja miespuolinen muusikko Youtubessa. Tähti rikkoi ennätyksiä myös kolmella samanaikaisella kappaleella Iso-Britannian singlelistalla ja eniten katselukertoja keränneellä Youtuben musiikkikanavalla.

Kanadalaistähti vastaanotti Guinnessin kunniakirjat taannoisella loppuunmyydyllä keikallaan New Yorkissa. Bieber on ollut viime aikoina runsaasti otsikoissa myös yksityiselämänsä käänteiden ansiosta. Laulaja muun muassa erosi taannoin Instagramissa, ja hiljattain hänen huhuttiin tehneen seksivideon.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat