Mies söi maailman tulisimmat nuudelit – tuska paistoi kasvoilta

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monien suomalaisravintoloiden listoilta löytyy tulisen ruoan ystäville suunnattuja annoksia, mutta todellista poltetta suuhunsa tavoittelevien kannattaa suunnata Kaakkois-Aasiaan. Tuoreella videolla Youtuben Awesome Eats -kanavan Ben Ten matkustaa Indonesiaan tulisen herkun perässä.

Ben suuntaa Jakartassa sijaitsevaan Abang Adek -ravintolaan, jossa tarjoiltavien nuudeleiden väitetään olevan maailman tulisimpia laatuaan. Nuudelit on maustettu sadalla Rawit-chilillä. Kyseisten chilien tulisuus on 100 000 – 225 000 scovillea.

Ben ja hänen ystävänsä syövät muutaman haarukallisen ennen kuin mausteet alkavat todella vaikuttaa. Pian Ben joutuu ottamaan paitansa pois, nuolemaan jääpalaa ja juomaan monta kuplateetä. Nämäkään eivät riitä poistamaan aivan liian tuliseksi osoittautuneiden nuudeleiden aiheuttamaa poltetta.