Mitä ihmettä? Nicki Minaj kuin tiimalasi – luonnottoman kurvikas näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa viime kesänä vieraillut naisräppäri Nicki Minaj haaveili äidiksi tulemisesta jo entisen poikaystävä Safaree ”SB” Samuelsin kanssa. Taannoin hän sai nykyiseltä mieheltään Meek Milliltä valtavan timanttisormuksen syntymäpäivälahjaksi ja odottaa kuumeisesti perheen perustamista.

Nyt pariskunta on osallistunut yhdessä miehensä kanssa MTV Music Awards 2016 -palkintogaalaan, jonne Nicki asteli upeassa sinisessä iltapuvussa. Asu teki hänestä samalla kuin ihmistiimalasin, sillä kaunottaren vartalo on jo luonnottoman kurvikas.

Meek Millin taannoin Nickille antama timanttisormus ei ollut kihlasormus, joten nainen joutuu vielä odottamaan lapsen saamista hetken ajan. Räppärimies on nimittäin luvannut, että kolmas sormus tulee lopulta olemaan se, jolla hän kosii naista vaimokseen.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash