Teini ilmoitettiin kadonneeksi – sitten Facebookiin ilmestyi tyrmistyttävä viesti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australian poliisiviranomaiset ottivat sosiaalisen median avuksi etsiessään Sydneyssa kadonnutta 18-vuotiasta Amy Sharpia. Poliisit julkaisivat teinistä pidätyskuvan ja tekstin, jossa kerrottiin tytön viimeisistä tiedossa olleista olinpaikoista.

Poliisin ilmoitus jaettiin useissa eri medioissa, mukaanlukien 7 News Sydneyn -kanavalla. Uutiskanavan Facebook-sivulla on 800.000 seuraajaa, ja Amy Sharp on yksi heistä. Teini huomasi oman etsintäilmoituksensa Facebookissa ja päätti vastata siihen.

Amy kirjoitti katoamisilmoitukseensa, että haluaisi poliisin vaihtavan pidätyskuvan parempaan otokseen. Teini lisäsi ehdottamansa kuvan komenttiin. Amyn kommenttia on peukutettu yli 50.000 kertaa.