Teinityttö poseerasi rannalla – sitten alaston mies astui esiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Oregonissa asuva Jillian halusi juhlistaa viimeistä lukiovuottaan kaunista luontomaisemaa vasten otetuilla valokuvilla. Kuviin kuitenkin ilmestyi jotain odottamatonta koiraa ulkoiluttaneen nudistin muodossa.

Kuvissa vedessä poseeraavan Jillianin taakse on ilmestynyt mies, joka on kävelyttämässä koiraansa ilkosillaan. Teinityttö huomasi nudistin kuvaussessioiden aikana, ja on kääntynyt otoksissa nauramaan mieheen päin.

Jillian ei antanut nudistin photobombauksen häiritä muuten onnistuneita kuviaan. Hän jakoi kuvat myöhemmin Twitterissä, jossa ne ovat keränneet sivustolla runsaasti tykkäyksiä ja uusia jakoja.

– Rakastan abikuviani, tapaukseen huumorilla suhtautunut Jillian kommentoi Twitterissä.