18 naista paljasti syyn uskottomuuteensa

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Avoin ja rehellinen parisuhde ehkäisee pettämistä. Tällöin kehon mielihyväkeskukset täytetään oman kumppanin kanssa seikkaillen ja suhdetta avartaen. Toisinaan parisuhde on niin huonossa jamassa, että pettäminen ei vaadi kaksinaista syytä toteutuakseen.

YourTango-sivusto paljasti nyt 18 naisen tarinaa siitä, miksi he ovat ajautuneet vieraaseen sänkyyn ja syrjähyppyyn. Karut kertomukset todistavat, että osa naisista levittää jalkansa suhteellisen heppoisista syistä. Sitoutuminen on kahden kauppaa.

Yksi nainen kertoo pettäneensä poikaystävää huomiota saadakseen. Mies oli pitänyt naistaan itsestäänselvyytenä. Toinen nainen kertoi piipahtaneensa vieraassa pedissä miehensä ollessa liian kiireinen työn takia. Myöhemmin selvisi, että poikaystävä oli yrittänyt säästää rahaa kihlasormukseen ylitöiden avulla.

Yksi nainen kertoo pettäneensä, koska poikaystävä ei vastannut tarpeeksi nopeasti tekstiviestiin. Toinen kertoo syyksi sen, että mies ei ollut halukas antamaan suuseksiä naiselleen. Kolmas suoritti syrjähypyn kostona miehensä pettämisestä. Pettämisen syyksi on myös kerrottu huono ja tylsä seksielämä. Toiset miehet ovat puolestaan kehuneet vääriä naisia tai omaa naistaan liian vähän.

Myös sitoutumiskammo on saattanut johtaa seksiseikkailuun suhteen ulkopuolella. Puutteessa elänyt ja kaukosuhteessa ollut nainen sanoi pettämisen olleen pakollista, jotta hän sai paljon kaipaamaansa seksiä elämään. Toiselle naiselle on riittänyt pettämisen syyksi se, että vieras mies oli näyttänyt Johnny Deppiltä. Eäs neitokainen katuu pettämistään, koska oli virheellisesti luullut poikaystävän viis välittävän hänen tekemisistään.

Joku puolestaan unohti kertoa miehelleen, että heidän suhteensa oli katkolla ennen kuin ajautui toisen kanssa sänkyyn. Naiset ovat pettäneet poikaystäviään myös matkoilla ollessaan tai silloin, kun ovat luulleet olleensa nykyisessä suhteessa onnettomia. Yksi nainen kertoo pettäneensä siivellä elänyttä poikaystävää, koska sai tarpeekseen hänen hyväksikäytöstä ja loisimisesta. Lopulta yksi nainen paljastaa, että pettämisen syy oli toiseen mieheen ihastuminen ja se, että uusi herra tykkäsi hänestä enemmän.