Emoji-dildo markkinoille – tunnistatko muodosta ja väristä?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Munakoisoa esittävää emojia käytetään usein kaksimielisissä tarkoituksissa, sillä suoranaisesti seksiin viittaavia pikkukuvia ei virallisesta emojivalikoimasta löydy. Nyt Pixelrise LLC -niminen yritys on keksinyt luoda tiettävästi maailman ensimmäisen emoji-seksilelun.

Emojibator-niminen vibraattori näyttää tietenkin munakoisoa esittävältä emojilta. Tuotteen kotisivujen mukaan silikonista valmistetussa seksilelussa on 10 eri värinäasetusta, ja lisäksi tuota on vedenkestävä. Vibraattoria kaupitellaan verkossa 32 dollarin, eli hieman alle 30 euron hintaan.

– Emojibratorin avulla pyrimme tekemään masturboinnista hauskaa, vaivatonta ja helposti lähestyttävää, kotisivuilla julistetaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat