Halle Berry esitteli bikinivartaloaan – kuumempi kuin Bond-aikoina!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätär Halle Berry täytti juuri upeat 50 vuotta, mikä ei näytä naista hetkauttavan pätkääkään. Itse asiassa Berry on paremmassa kunnossa kuin koskaan aiemmin, ja tuntuu tietävän sen myös itse.

Halle Berry on perustanut vasta hetki sitten oman Instagram-tilin, mutta siitä on tullut nopeasti todella suosittu. Nyt näyttelijätär julkaisi itsestään kuvan, jossa hän esittelee rantahiekalla timmiä bikinivartaloaan.

Halle Berry poseeraa kameralle viettelevästi rantahiekalla. Naisella on yllään mustat kauniit bikinit, joissa on mielenkiintoisia mustilla naruilla tehtyjä yksityiskohtia ja verkkoa. Hän on aiemmin julkaissut tilillään myös videon, jossa hän treenaa rannalla kunto-ohjaajansa kanssa, mikä saattaakin olla osasyynä upeaan bikinivartaloon.

Being in London makes me miss my workout buddy @natbardonnet ??

Video, jonka Halle Berry (@halleberry) julkaisi

BTS on my last shoot of the summer.????

Kuva, jonka Halle Berry (@halleberry) julkaisi