Lacey Wildd ryhtyi selvännäkijäksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yksi sairaalloisen suurten silikonirintojen haltijoista on kuuden lapsen äiti ja realitytähti Lacey Wildd. Nainen on tullut tutuksi oikeastaan pelkän povensa ansiosta, mutta nyt hän haluaa saavuttaa jalansijaa selvännäkijänä.

46-vuotias Lacey Wildd on koukussa kauneusleikkauksiin. Floridalainen nainen on nyt kertonut, että hän on muokannut ulkonäköään saadakseen lisähuomiota maailmalta. Kuuluisana hän voi toteuttaa itseään ja kykyjään spiritualistisesti. Q-kuppikoon rinnat omistava nainen kutsuu itseään Ghostbusty-nimellä.

Lacey haluaa auttaa ihmisiä henkimaailman asioissa. Hän uskoo, että voi tehdä paljon hyvää kykyjensä ansiosta. Glamourmalli on omien sanojensa mukaan omannut yliluonnollisia kykyjä lapsesta asti ja häntä on pidetty jopa noitana. Lacey kertoo Barcroft TV:n haastattelussa, että mallin tytär näkee henkiä ja kyky kulkee suvussa. Naisella on vakituinen asiakaskunta.