Delfiiniskandaali oli liikaa: Lauri Tähkä perui Särkänniemen keikkansa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu suomalaislaulaja Lauri Tähkä oli määrä nähdä esiintymässä lauantaina Tampereen Särkänniemen huvipuiston päättäjäiskonsertissa, mutta nyt hän on ilmoittanut vetäytyvänsä keikalta. Syynä on huvipuiston toiminta sen siirtäessä neljä delfiiniään delfinaariosta Kreikkaan.

– Valitettavasti joudun perumaan osallistumiseni Särkänniemen huvipuiston konserttiin 3.9. Syynä on huvipuiston toimintaa ja eettisiä seikkoja koskeva viimeaikainen uutisointi. Pyrin tekemään korvaavan keikan yhteistyössä Radio Novan kanssa tulevaisuudessa, ja infoan siitä heti kun tiedän enemmän, Tähkä kirjoittaa päivityksessään.

Lauri Tähkän fanit ovat suhtautuneet ilmoitukseen kaksijakoisesti. Toiset ovat olleet päätöksestä näreissään ja toiset taas ylistävät huvipuistokeikan peruuttamista esimerkillisen suoraselkäisenä tekona eläinten puolesta. Särkänniemen päätöskonsertin muita esiintyjiä ovat Jonne Aaron, Erin ja Happoradio.

PÄIVITYS: Myös Erin on perunut esiintymisensä.